Voor mensen in bedrijven

De ware energie van Leiderschap, Talent-ontwikkeling & Innovatie

Als ondernemer, manager, coördinator, docent of in welke andere ‘aansturende’ rol dan ook, heb je een enorme voorbeeldfunctie. Alles dat jij doet – of niet doet – zie je uitvergroot terug in de organisatie, het team of de groep.

Als jij je nog niet bewust bent van de mechanismen die jouw eigen gedrag beïnvloeden, kan leiderschap als een enorme last op jouw schouders drukken.

Herken jij jezelf in onbewuste gedachten en overtuigingen als ‘Ik doe het niet goed genoeg’, ‘Ik mag niet zwak of kwetsbaar zijn’ of ‘Ik word afgewezen’? Snap je niet waarom jouw goede intenties niet altijd uit de verf komen? Staat leiderschap vooral synoniem voor lastig en ontbreekt het plezier?

Voel je dat jij de mensen en processen in jouw organisatie anders zou willen organiseren? Dat de systemen en structuren die je zo goed kent op een dieper niveau niet meer kloppen? Sluimert er diep van binnen een verlangen om écht het verschil te maken?

Vanuit de weg die ik zelf ben gegaan – en die ik nog steeds elke dag ga – zie ik het als mijn missie om jou buiten de gebaande paden te inspireren, confronteren én motiveren op het vlak van (persoonlijk) leiderschap, talentontwikkeling én innovatie.

Niet door jou een trucje te leren. Wel door de ware frequentie van jou en/of jouw team te helpen ontsluiten. En jou(w bedrijf) zo de moed en tools te geven om iets wezenlijks bij te dragen aan een wereld die in crisis en verwarring is.

Actuele Diensten
Thema
Leiderschap, Talent-ontwikkeling & Innovatie

Doorbraak Sessie


Loop jij vast op het thema Leiderschap, Talentontwikkeling & Innovatie? Kun je wel wat positieve energie gebruiken om meer flow te genereren? Gun jezelf een individuele Doorbraak Sessie.

Deze sessie duurt 90 minuten en vindt plaats op een positief geladen krachtplek in de buurt van ‘s-Hertogenbosch.

Design Feeling Traject


Ik geloof in de kracht van het samenbrengen van mensen en plaats maken voor ideeën, overtuigingen, beperkende gedachten en lastige vragen. Dit stelt mensen in de gelegenheid buiten de gebaande paden te kijken. Buiten financieringsstromen, belangen en kaders. Zo ontstaat de magie die nodig is voor echte innovatie. In het belang van het geheel.

Dit uitgangspunt is de basis van de Design Feeling Trajecten, die ik samen met Meral Ertana verzorg.


Stel je voor dat je met jouw team op ontdekkingsreis gaat via prikkelende en creatieve werkvormen die ruimte te maken voor de oplossingsrichtingen die buiten het gezichtsveld al aanwezig zijn. Dat je in een razend tempo van ‘voelen en uitspreken’ naar ‘denken en doen’ gaat. En dat je de kracht van de onderstroom gebruikt voor vernieuwende oplossingen en resultaten.

Een Design Feeling Traject is niet alleen verbazend snel, maar ook non-lineair, experimenteel en confronterend. En daardoor op diepere lagen verbindend. Durf jij het aan?


Expeditie Leiderschap


Heb je het gevoel dat je nog niet jouw volledige potentieel als leider benut? Laat je je remmen door je omgeving? En sluimert het verlangen om bij te dragen aan een betere, echtere wereld?

Ontdek jouw unieke leiderschapsfrequentie in Expeditie Leiderschap!

In Expeditie Leiderschap ga jij ontdekken:
– Wie jij werkelijk ten diepste bent
– Waar je op dit moment staat
– In welk klimaat jij het beste tot je recht komt
– Hoe je blokkerende verhalen en patronen loslaat
– Hoe je optimaal samenwerkt in het belang van het geheel
– Hoe je jouw unieke passies en talenten vertaalt naar een vrijer leven vol vreugde en betekenis


Expeditie Leiderschap start in 2023.

We behandelen 10 onderwerpen in 10 verschillende maanden, via een combinatie van online lessen, persoonlijke opdrachten én fysieke bijeenkomsten.

De missie van Wendelien

Ik zie het als mijn missie om mensen weer laten vertrouwen op wie ze werkelijk zijn, zodat ze vanuit autonomie en verbinding kunnen leven, (samen)werken en liefhebben.

Als directeur en eigenaar van Smile heb ik diverse (software) concepten ontwikkeld en geïmplementeerd, gericht op het motiveren en activeren van medewerkers door het zichtbaar maken en leren van de onderstroom in organisaties. Ook heb ik mezelf door deze uitdagende ‘rol’, een breed scala aan opleidingen en (spirituele) ontwikkelprogramma’s én gewoon door het leven volop te leven diepgaand leren kennen.

Als LeiderschapsCoach, InnovatieTrainer en Organisatie Opsteller geef ik nu alles wat ik heb mogen leren met liefde en passie door aan mensen in bedrijven die klaar zijn voor een vernieuwende aanvliegroute om meer draagvlak, verbinding, innovatie en flow te bewerkstelligen. 

De balans herstellen tussen mannelijke en vrouwelijke energie ligt aan de basis van alles dat ik doe, het is mijn levenspad én wat ik mag doorgeven.

Typisch Wendelien

❥ Ervaren ondernemer en coach (persoonlijk) leiderschap, transformatie en intimiteit
❥ Verbinder met een groot achterliggend netwerk
❥ Brede kennis van bewustzijnsontwikkeling, ondernemen, talentmanagement en innovatie
❥ Baken van licht als je vastloopt en wel wat positieve energie kunt gebruiken
❥ Weet het aardse en het magische te verbinden
❥ Werkt intuïtief, afgestemd op jouw proces
❥ Creëert een veilige setting, zowel individueel als in groepen
❥ Komt snel tot de kern
❥ Inspireert, activeert en is duidelijk
❥ Biedt persoonlijke aandacht, tijd en ruimte
❥ Danst en schrijft graag haar gevoel

“Ik geloof dat iedereen over een unieke innerlijke kracht beschikt, die eenvoudig geactiveerd kan worden door inzicht in sluimerende passies & talenten en onbewust blokkerende verhalen & patronen. Dit maakt de weg vrij naar een leven vol vreugde en betekenis.”

Scroll naar top