Voor particulieren

De ware energie van (Zelf)Liefde & Relaties

Op het vlak van de liefde blijven we vaak zoeken, maar vinden we nooit. Omdat we vergeten zijn dat liefde voor een ander begint bij liefde voor onszelf. Je kunt liefde pas delen als je verliefd wordt op jezelf. Als je stopt met jezelf afwijzen. En beseft dat liefde jouw geboorterecht is.

Jij bent de creator van je eigen leven. Je kunt er dus ook zelf voor kiezen om oude overtuigingen te doorbreken. Dat begint met het besef dat jij nog niet helemaal van jezelf kunt houden. Dat de roep naar een ander, niets anders is dan de roep naar jezelf.

Als dit besef diep tot je is doorgedrongen, kun je het pad naar heling gaan bewandelen. Ontdekken waar jij als kind liefde tekort bent gekomen. Waardoor je ervan overtuigd bent geraakt dat jij niet goed genoeg bent. De mannelijke en vrouwelijk energie uit balans is geraakt. En de liefde niet meer vrij kan stromen.

Deze heling kost tijd. En zal met up’s en down’s gepaard gaan. Maar met elke stap die je zet, zal je een klein beetje meer van jezelf gaan houden. Tot de diepe wond die jij van binnen draagt geheeld is. Vanaf dat moment mag jij de liefde gaan delen in plaats van het nodig te hebben en anderen te claimen. De vreugde en bevrijding zal groot zijn. Eindelijk ben je thuis bij jezelf. En van daaruit bij de ander.

Kun je wel wat hulp op dit vlak gebruiken? Ik loop graag een stukje met jou mee op jouw unieke pad. Niet omdat ik de wijsheid in pacht heb. Wel om jouw eigen wijsheid te helpen ontsluiten. Zodat de ware jij kan opstaan.

Actuele Diensten
Thema
(Zelf)Liefde &
Relaties

Doorbraak Sessie


Loop jij vast op het thema (Zelf)Liefde & Relaties? Kun je wel wat positieve energie gebruiken om de (zelf)liefde meer te laten stromen? Maak een afspraak voor een individuele Doorbraak Sessie.

Deze sessie duurt 90 minuten en vindt plaats op een positief geladen krachtplek in de buurt van ‘s-Hertogenbosch.

(Zelf)Liefde Retraite


Een (Zelf)Liefde Retraite helpt jou om in balans te komen en kansen te zien om van daaruit voluit in jouw leven en relatie(s) te gaan staan. Je ontdekt waar jouw kracht ligt, waar je blij van wordt, wat jou er op dit moment van weerhoudt om helemaal vanuit je ware zelf in verbinding te zijn én hoe je voldoende veiligheid in jezelf kunt vinden om dat te doorbreken.

De retraite wordt op maat voor jou verzorgd en start meteen online intakegesprek waarbij je jouw persoonlijke vraagstukken inbrengt. Dit gesprek vindt plaats in de weken voorafgaand aan de retraite.

Je komt vervolgens op twee nader af te stemmen dagen naar het Nieuwe Tijd Huis en de Nieuwe Tijd Yurt in een landelijke omgeving (regio ‘s-Hertogenbosch) waar je even weg van alles en iedereen jezelf op nummer één kunt zetten.

Via een op jou afgestemde mix van coaching-, healing- en activatiesessies werk je aan je persoonlijke doelen. De retraite wordt afgesloten met een concreet actieplan dat jou helpt om de lessen ook daadwerkelijk in je dagelijkse leven te integreren. Enkele weken na afloop vindt er een afsluitende follow-up plaats, ook weer online.

Divine Love Intensive


Verlang jij naar meer vertrouwen en plezier in het contact met anderen? Zodat je meer intimiteit en verbinding gaat ervaren? En de mensen en situaties gaat aantrekken die echt bij jou passen?

Werk op een diepere laag aan meer (zelf)liefde in de Divine Love Intensive!

Waar deze intensive jou bij gaat helpen:
– Laat blokkerende verhalen en patronen los
– Ontdek hoe je jouw vrouwelijke en mannelijke energie optimaal kunt laten samenwerken
– Word verliefd op jezelf
– Verdiep jouw relaties
– Bevrijd jouw seksualiteit

De Divine Love Intensive is een vijf uur durende workshop die plaatsvindt op de krachtplaats van The Fountain Academy.

De werkvormen worden afgestemd op de groep die aanwezig is, vanuit een sacred space waarin jij veilig jouw bewustzijn ten aanzien van de ware energie van liefde, sex en relaties kunt verruimen.


Zo ontstaat er in elke intensive een aanbod op maat.

De missie van Wendelien

Ik zie het als mijn missie om mensen weer laten vertrouwen op wie ze werkelijk zijn, zodat ze vanuit autonomie en verbinding kunnen leven, (samen)werken en liefhebben.

De balans herstellen tussen mannelijke en vrouwelijke energie ligt aan de basis van alles dat ik doe, het is mijn levenspad én wat ik mag doorgeven.

Typisch Wendelien

❥ Brengt het magische naar het dagelijkse leven
❥ Inspireert, activeert en is duidelijk
❥ Danst en schrijft graag haar gevoel

“Ik geloof dat iedereen over een unieke innerlijke kracht beschikt, die eenvoudig geactiveerd kan worden door inzicht in sluimerende passies & talenten en onbewust blokkerende verhalen & patronen. Dit maakt de weg vrij naar een leven vol vreugde en betekenis.”

Scroll naar top