“Ik geloof dat iedereen over een unieke innerlijke kracht beschikt, die eenvoudig geactiveerd kan worden door inzicht in sluimerende passies & talenten en onbewust blokkerende verhalen & patronen. Dit maakt de weg vrij naar een leven vol vreugde en betekenis.”

Voor particulieren

De ware energie van (Zelf)Liefde &
Relaties


Op het vlak van de liefde blijven we vaak zoeken, maar vinden we nooit. Omdat we vergeten zijn dat liefde voor een ander begint bij liefde voor onszelf. Je kunt liefde pas delen als je verliefd wordt op jezelf. Als je stopt met jezelf afwijzen. En beseft dat liefde jouw geboorterecht is.

Jij bent de creator van je eigen leven. Je kunt er dus ook zelf voor kiezen om oude overtuigingen te doorbreken. Dat begint met het besef dat jij nog niet helemaal van jezelf kunt houden. Dat de roep naar een ander, niets anders is dan de roep naar jezelf.

Als dit besef diep tot je is doorgedrongen, kun je het pad naar heling gaan bewandelen. Ontdekken waar jij als kind liefde tekort bent gekomen. Waardoor je ervan overtuigd bent geraakt dat jij niet goed genoeg bent. De mannelijke en vrouwelijk energie uit balans is geraakt. En de liefde niet meer vrij kan stromen.

Deze heling kost tijd. En zal met up’s en down’s gepaard gaan. Maar met elke stap die je zet, zal je een klein beetje meer van jezelf gaan houden. Tot de diepe wond die jij van binnen draagt geheeld is. Vanaf dat moment mag jij de liefde gaan delen in plaats van het nodig te hebben en anderen te claimen. De vreugde en bevrijding zal groot zijn. Eindelijk ben je thuis bij jezelf. En van daaruit bij de ander.

Kun je wel wat hulp op dit vlak gebruiken? Ik loop graag een stukje met jou mee op jouw unieke pad. Niet omdat ik de wijsheid in pacht heb. Wel om jouw eigen wijsheid te helpen ontsluiten. Zodat de ware jij kan opstaan.

Voor mensen in bedrijven

De ware energie van Leiderschap, Talent-ontwikkeling & Innovatie


Als ondernemer, manager, coördinator, docent of in welke andere ‘aansturende’ rol dan ook, heb je een enorme voorbeeldfunctie. 

Alles dat jij doet – of niet doet – zie je uitvergroot terug in de organisatie, het team of de groep.
Als jij je nog niet bewust bent van de mechanismen die jouw eigen gedrag beïnvloeden, kan leiderschap als een enorme last op jouw schouders drukken.

Herken jij jezelf in onbewuste gedachten en overtuigingen als ‘Ik doe het niet goed genoeg’, ‘Ik mag niet zwak of kwetsbaar zijn’ of ‘Ik word afgewezen’? Snap je niet waarom jouw goede intenties niet altijd uit de verf komen? Staat leiderschap vooral synoniem voor lastig en ontbreekt het plezier?

Voel je dat jij de mensen en processen in jouw organisatie anders zou willen organiseren? Dat de systemen en structuren die je zo goed kent op een dieper niveau niet meer kloppen? Sluimert er diep van binnen een verlangen om écht het verschil te maken?

Vanuit de weg die ik zelf ben gegaan – en die ik nog steeds elke dag ga – zie ik het als mijn missie om jou buiten de gebaande paden te inspireren, confronteren én motiveren op het vlak van (persoonlijk) leiderschap, talentontwikkeling én innovatie.

Niet door jou een trucje te leren. Wel door de ware frequentie van jou en/of jouw team te helpen ontsluiten. En jou(w bedrijf) zo de moed en tools te geven om iets wezenlijks bij te dragen aan een wereld die in crisis en verwarring is.

Scroll naar top