Bij Wendelien

Boek een verblijf ‘Bij Wendelien’ én laad je op met positieve energie!

Een nacht, weekend of week er even helemaal uit? Zin in een bijzondere overnachting op een krachtige locatie? Een verblijf in een comfortabel guest house voorzien van alle gemakken? Kies voor een verblijf Bij Wendelien, op een landelijke plek in Noord-Brabant, dichtbij ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. 

Logeren op een bijzondere plek? Even helemaal niets moeten? Rust, ruimte en positieve energie ervaren? Welkom Bij Wendelien!

In het Noord-Brabantse Heeswijk-Dinther verblijf je in een vrijstaand guest house in een groene, landelijke omgeving. Het guest house beschikt over een knusse woonkamer met houtkachel en keukenhoek, een badkamer met douche en toilet en een slaapkamer met een heerlijk tweepersoons bed.

Daarnaast is er volop ruimte om te genieten van de ruime tuin vol krachtige bomen, fluitende vogels én een magische yurt. Ook zijn er mogelijkheden tot het bijboeken van een doorbraak arrangement (coaching / reading / healing) en/of voor het samenstellen van een retraite op maat. Dit alles op een unieke plek in Noord-Brabant dichtbij ’s-Hertogenbosch en Eindhoven.

Ook de omgeving biedt volop mogelijkheden tot ontspanning. Een bezoek aan de nabijgelegen Abdij, Kasteel Heeswijk of Kilsdonkse molen? Genieten van de Binnendieze in s’-Hertogenbosch of Strijp-S in Eindhoven? Of liever een een actieve SUPtocht over de Aa of een wandeling door de bossen en/of langs de landerijen? Het kan allemaal. Kom thuis bij jezelf. Kom thuis Bij Wendelien.

Een verblijf Bij Wendelien is te boeken vanaf € 117,-.

“Verblijven in het guest house ‘Bij Wendelien’ is veel meer dan alleen een paar dagen weg. De energie is heel bijzonder. Het is alsof de buitenwereld niet meer bestaat. Je ervaart een instant gevoel van thuiskomen. Wat een cadeau!” 

Scroll naar top