Wendelien Spreekt

Uitvaartwoorden die het hart raken

Het verlies van een dierbare is een diep emotionele ervaring. In deze moeilijke tijden kan een uitvaartspreker een bron van troost en verbinding zijn. Het is mijn roeping om deze rol te vervullen, om met mijn woorden de herinneringen aan jouw dierbare te eren en een gevoel van vrede en liefde te brengen.

Mijn reis naar het worden van een uitvaartspreker

Het begon allemaal tijdens de uitvaart van mijn vader. Ik werd gevraagd om mijn gevoelens en herinneringen te delen. Terwijl ik sprak, voelde ik de kracht van mijn woorden. Ze brachten troost en herkenning. Dit was het moment dat ik ontdekte dat ik een gave had om te spreken op uitvaarten. Ik voelde een diepe roeping om deze gave te delen en anderen te helpen bij het eren van hun geliefden.

Een fragment van de uitvaart van mijn vader

Wat maakt mijn dienst als uitvaartspreker uniek?

Persoonlijke Ervaring: Ik begrijp wat het betekent om afscheid te nemen. Mijn eigen ervaringen vormen de basis van mijn dienst als uitvaartspreker.

Authentieke Stem: Mijn woorden dragen niet alleen geluid, maar ook gevoel. Ik kies elk woord zorgvuldig om een authentieke en ontroerende ervaring te bieden.

Roeping om te Delen: Ik voel een diepe roeping om mijn gave te delen. Mijn passie ligt in het vertellen van verhalen die troosten, inspireren en herinneren.

Passie voor rituelen: Rituelen kunnen een belangrijke rol spelen bij een uitvaart. Als ervaren ritueel begeleidster help ik je graag bij het kiezen en uitvoeren van passende rituelen om de dienst kracht bij te zetten.

Jij in je kracht: Als je dat wilt, coach ik je ook bij jouw eigen toespraak, zodat je zelfverzekerd kunt spreken en je op een betekenisvolle manier kunt uiten in jouw unieke relatie met de overledene.

Waarom kiezen voor mijn diensten als uitvaartspreker?

Ik kan je helpen bij het vertellen van het verhaal van je dierbare. Mijn woorden zullen niet alleen herinneringen oproepen, maar ook een gevoel van vrede en liefde brengen. Samen kunnen we een unieke, betekenisvolle ceremonie creëren en de herinneringen aan je geliefde eren.

Neem contact op

Ben je op zoek naar een uitvaartspreker die met zorg en liefde het verhaal van je dierbare kan vertellen in de Achterhoek*? Neem dan contact met me op. Ik kijk ernaar uit om met je te praten over hoe ik een waardevolle bijdrage kan leveren aan de viering van het leven dat zo diep wordt gemist.

* Ik werk vaak samen met Monere uitvaartbegeleiding.

“Als uitvaartspreker is het mijn missie om met mijn woorden een gevoel van troost en verbinding te brengen. Ik ben er om je te helpen bij het eren van de herinneringen aan je dierbare. Neem contact op en laat me je bijstaan in deze moeilijke tijden.”

Scroll naar top