The Fountain Academy

Leiderschap in werken, leven en liefhebben

Omdat ik sterk geloof in co-creatie heb ik The Fountain Academy opgericht. Bij de Fountain Academy geloven we dat je de kracht van leiderschap kunt ontketenen in elk aspect van je leven. Het is een kwestie van jezelf doorgronden, je comfortzone durven verlaten en je eigen ritme durven volgen. Jouw hart weer laten kloppen. Dat is waar onze passie ligt en waar we je graag in begeleiden. Hieronder vind je een kleine greep uit ons gevarieerde aanbod voor individuen en organisaties.

In een samenleving waarin we bijna nooit meer ‘uit’ staan en door een systeem dat is gestoeld op materie en prestatie ver zijn afgedreven van wie wij werkelijk zijn, komt bij vrijwel iedereen vroeg of laat de vraag ‘hoe nu verder’?

Individuele Doorbraak Sessie


Loop jij vast en kun je wel wat positieve energie gebruiken? Maak dan een afspraak voor een Individuele Doorbraak Sessie. 

Deze sessie duurt 90 minuten en vindt plaats op een positief geladen krachtplek in de buurt van ‘s-Hertogenbosch.

Een Cacaoceremonie Op De Werkvloer kan wonderen doen voor je team. Het kan helpen om de band tussen teamleden te versterken, creativiteit en innovatie te stimuleren, stress te verminderen en de algehele sfeer en productiviteit te verbeteren. Het is een investering in je team en de toekomst van je bedrijf.

Een Cacaoceremonie Op De Werkvloer


Ben je op zoek naar een unieke en inspirerende ervaring die speciaal is ontworpen voor professionele omgevingen? Dan hebben we iets bijzonders voor je in petto: een Cacaoceremonie Op De Werkvloer.

Dit is geen doorsnee teambuilding of bedrijfsuitje, maar een volledig nieuwe manier om je team te versterken, je werkomgeving te verrijken en je bedrijf te transformeren.

Waarom kiezen voor The Fountain Academy

We noemen onszelf The Fountain Academy omdat we mensen en organisaties laten stromen in hun eigen natuurlijke ritme. Jij en jouw unieke wijsheid staan centraal. Niemand kent jou beter dan jijzelf, toch?

Ben je klaar om je eigen pad te kiezen, je grenzen te verleggen en je potentieel volledig te benutten? Meld je dan nu aan voor een van onze programma’s en ontdek hoe jij leiderschap kunt nemen in werken, leven en liefhebben!

“Bij The Fountain Academy geloven we dat mensen zich willen ontwikkelen om te ontdekken wie ze werkelijk zijn.”

Scroll naar top