De ware energie van liefde, sex en relaties


Gisteren op de Wij Zijn Open Dag van mijn nieuwe co-creatie The Fountain Academy stond in mijn (Self) Love Activatie het thema liefde centraal. Wat mij betreft het mooiste thema dat er is. Maar tegelijkertijd ook het meest ingewikkelde. 

We hebben ons allemaal wel eens verloren gevoeld in de liefde. Onbewust waren we op zoek naar iemand die ons gelukkig kon maken. Het kan zijn dat je van de ene in de andere affaire bent gestapt en iemand wegduwde als je hart echt geraakt werd. Of je hebt wel lange relaties gehad, maar nooit een echte diepe verbinding ervaren. Omdat er altijd een stukje muur om je hart bleef staan. Of misschien hebt jezelf wel volledig weggecijferd voor een relatie om de liefde maar te kunnen behouden.

Op het vlak van de liefde blijven we vaak zoeken, maar vinden we nooit. Ook niet binnen een relatie waarin we ‘de liefde bedrijven’. Omdat we vergeten zijn dat liefde voor een ander begint bij liefde voor onszelf. Je kunt liefde pas delen als je volledig verliefd wordt op jezelf. Als je stopt met jezelf afwijzen. En beseft dat je helemaal goed bent zoals je bent. Dat liefde jouw geboorterecht is. 

Als jij je nog niet bewust bent van waar je jezelf afwijst, zal je in verbinding met iemand anders altijd pijn ervaren. Die ander spiegelt simpelweg de pijnstukken die jij zelf nog niet kunt zien. Hoe dieper de verbinding, hoe dieper jij jouw wonden mag aankijken. Dat is waarom liefde niet alleen maar fijn is, maar ook heftig en intens.

Als je dit niet aan wilt gaan, is wegrennen een optie. Maar in feite ren je dan weg van jezelf. Als je je als iemand anders gaat gedragen om de liefde maar niet te verliezen, verlies je ook vooral jezelf. Het gaat altijd over jou. 

Jij bent de creator van je eigen leven. Je kunt er dus ook zelf voor kiezen om deze patronen te doorbreken. Dat begint met het besef dat jij nog niet helemaal van jezelf kunt houden. Dat de roep naar een ander, niets anders is dan de roep naar jezelf.

Als dit besef diep tot je is doorgedrongen, kun je het pad naar heling gaan bewandelen. Ontdekken waar jij als kind liefde tekort bent gekomen. Waardoor je ervan overtuigd bent geraakt dat jij niet goed genoeg bent. De mannelijke en vrouwelijk energie uit balans is geraakt. En de liefde niet meer vrij kan stromen.

Deze heling kost tijd. En zal met up’s en down’s gepaard gaan. Maar met elke stap die je zet, zal je een klein beetje meer van jezelf gaan houden. Tot je jouw liefdeslessen hebt geleerd. En de diepe wond die jij van binnen draagt geheeld is. 

Vanaf dat moment mag jij de liefde gaan delen in plaats van het nodig te hebben en anderen te claimen. De vreugde en bevrijding zal groot zijn. Eindelijk ben je thuis bij jezelf. En van daaruit bij de ander.

Verlang jij naar meer vertrouwen en plezier in het contact met anderen? Zodat je meer intimiteit en verbinding gaat ervaren? En de mensen en situaties gaat aantrekken die echt bij jou passen?

Dan is de Divine Love Intensive jou op het lijf geschreven!

In deze intieme intensive duiken we dieper in de ware energie van liefde, sex en relaties. Doordat ik mijn zoektocht en ervaringen op dit vlak in volledige openheid zal delen, krijg jij een diepgaand inzicht in het verwrongen beeld dat in onze maatschappij rondom deze thema’s bestaat en de impact die dat heeft.

Van daaruit onderzoeken we samen welke disbalans jij op dit moment t.a.v. (zelf)liefde ervaart, waar dat zijn oorsprong heeft en het effect dat dit heeft op jouw leven en relaties.

Vervolgens maken we via multidimensionale clearing technieken de weg vrij naar het pad dat zelfliefde centraal zet in alles wat jij bent en doet, zodat jij het leven kan gaan leven waarvoor je bedoeld bent.

Over Wendelien

  • Zeer ervaren coach op het gebied van transformatie en intimiteit
  • Deelt haar persoonlijke struggles in alle openheid
  • Diepe kennis van (self) love activaties en innerlijke kind heling
  • Werkt intuïtief, afgestemd op jouw proces
  • Creëert een veilige setting
  • Biedt persoonlijke aandacht, tijd en ruimte
  • Verzorgt tevens Kashmirische initiaties
Scroll naar top