Inspiratie

Vanuit mijn passie voor het schrijven van teksten die mensen in hun hart (aan)raken, plaats ik hier met veel plezier mijn schrijfsels over ‘De ware energie van Liefde, Seks & Relaties’ en over ‘De ware energie van Leiderschap, Co-creatie & Innovatie’. Ze zijn letterlijk uit het leven gegrepen!

Ik ben

Met de zon als getuige werd ik één met al het leven om mij heen. Simpelweg verbonden. Buiten de tijd. En ik was het gelukkigste ‘meissie’ op deze aarde.
Lees verder

Nieuwe ruimte

Er gloort een nieuwe brug. Niet vast en omkaderd. Niet gebouwd op wat anderen van mij verwachten. Maar open en vrij, ruimte gevend aan wat echt hoort bij mij. 
Lees verder

Onvoorwaardelijk

Als ik jou liefheb. Heb ik jou dan echt lief. Of lief ik het gevoel dat jij me geeft. En lief ik dus eigenlijk mij?
Lees verder

Blauwe Lotus

Laten wij elkaar omarmen. In de bedding van die prachtige Blauwe Lotus. Met alle fijn. En alle pijn. Simpelweg met alles dat we zijn.
Lees verder

Ware kern

Durf ik het aan. Om écht in verbinding te zijn. Om te vertellen wat er in mij leeft. Wat ik nodig heb. Waar ik naar verlang. En waar bang voor ben.
Lees verder

Transforming the patterns of lifetimes

Ik heb altijd geroepen dat het mijn grootste angst is om afhankelijk te worden. En nog steeds is autonomie een belangrijke waarde voor me. Maar ik besef me meer en meer dat afhankelijk durven zijn ook mijn grootste verlangen is. Een diepe, pure verbinding durven aangaan. Onbezorgd en vrij.
Lees verder

Alchemie van leven

Me overgeven aan het besef dat alles perfect is zoals het is, lukt echt nog niet altijd maar wel steeds vaker. Dat zijn de momenten dat ik samensmelt met het leven zelf. Dat is voor mij de waarheid. Al het andere is ruis.
Lees verder

De ware energie van liefde, sex en relaties

ls jij je nog niet bewust bent van waar je jezelf afwijst, zal je in verbinding met iemand anders altijd pijn ervaren. Die ander spiegelt simpelweg de pijnstukken die jij zelf nog niet kunt zien. Hoe dieper de verbinding, hoe dieper jij jouw wonden mag aankijken. Dat is waarom liefde niet alleen maar fijn is, …
Lees verder

De oerkracht van de Ankh

Om me er aan te blijven herinneren dat ik bij het werken met de Ankh slechts als zuiver kanaal dien te fungeren, in het belang van het proces dat zich op dat moment voltrekt en dus zonder er met mijn intenties tussen te gaan zitten, heb ik de Ankh onlangs op mijn pols laten tatoeëren. …
Lees verder

Practicing the art of living

Eenmaal besloten dat je de kunst van het leven wilt beoefenen is er geen weg meer terug. De spiraal baant zich altijd een weg. Legt laag voor laag de zaken bloot. Ik ben aangekomen bij de halte die mij laat zien dat het tijd is om echt op alle facetten van mijn leven verantwoordelijkheid te …
Lees verder

De wereld van zelfontwikkeling en transformatie

Over het ‘bestaande’ onderwijssysteem is veel te doen. We voelen allemaal dat het niet klopt. Omdat we allemaal dezelfde eenheidsworst moeten worden. Niet leren hoe dat we ons unieke zelf mogen zijn. En al helemaal niet aangemoedigd worden om het volledige potentieel dat in dit unieke zelf aanwezig is tot volle bloei te laten komen.
Lees verder

Het gevoel dat je leeft

Misschien is iedereen wel twee mensen. Verdwaald in de ruimte tussen autonomie en verbondenheid. Op zoek naar de balans tussen kracht en kwetsbaarheid. Balancerend op het koord tussen zoeken en gevonden worden. Misschien is dat ook wel precies wat nodig is. Om te voelen dat je leeft.
Lees verder
Scroll naar top